Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни снимки на нашите 145/146

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
    а отлепихте ли лепенката на фолиото? смисъл от едната страна има лепенка, която се маха и отдоло има лепило? Аз се специализирах вече в лепенето на фолио, та ако трябва помощ свиркай
    Разбира се, че я отпепихме.
    Явно самото фолио е било кофти - беше залепило само малък участък посредата на прозоеца.

Нещо май не ми се занимава с повече лепене, ако пак ми хрумне да я затъмнявам - ще се възползвам от помощта!
    sigpic
    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

малко ремонт пред къщата на село

199999 km

200000 km
      Alfa Romeo 146 1.6 i.e. 16V Twin Spark (120 Hp)

Comment

Малко снимки на моето табло:

Мисля, че доста добре се получи, специялни благодарности на D-I-V-A-K-A !!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение

дам,добре е и аз си го мислех преди няколко дена как ще изглежда точно това което си направил,странно....
          146 Turbo

Comment

За тебе винаги бате! Сега ми се прокрадва и една друга идея, ама като се видим, ще я обсъдим
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Ако го лакирате, ще стане супер изискано

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Ако го лакирате, ще стане супер изискано
                Мммм не, мислил съм го и го пробвах, но ефекта е плачебен. Шарките почват да му се крият, защото заради лака светлината се пречупва по друг начин и става като обикновенно черно фолио. Трябва много да се вгледаш, за да видиш, че в същност има някаква шарка.
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Да ви се "похваля" какво се случи с моята белисима днес
                  Attached Files
                  Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 21:42.

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    Не случайно ти викат "Дивак"....
                    пу пу за ТИ-ката -тая кола се оказа мнооого здрава!!!(щом чак сега хвърли скоростите...)
                    Last edited by brazen; d.m.y г., 01:03.
                    sigpic

Comment

аз до сега на 5 скоростни кутии съм и така не съм пръскал. при ме вала става на пастет от 1 до 3 последните и задна не ставаше.

Само да ти кажа да си избираш хубави скорости и хубаво масло в тях че пак ще стане така.
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

Не случайно ти викат "Дивак"....
                        пу пу за ТИ-ката -тая кола се оказа мнооого здрава!!!(щом чак сега хвърли скоростите...)
                        Ммм дам, определено колата си заслужава парите, за които я взех преди време

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                        аз до сега на 5 скоростни кутии съм и така не съм пръскал. при ме вала става на пастет от 1 до 3 последните и задна не ставаше.

Само да ти кажа да си избираш хубави скорости и хубаво масло в тях че пак ще стане така.
                        Днес си намерих ревизирани и ги сложих на колата, идеални са! Даже е сложена и малко по-дълга 5-та А ето и какво видях днес, като свалих моята В диф-а бяха останали само планетите да си се разхождат свободно. Утре ще кача повечко и по-подробни снимки

П.П. ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ВПУСНАХА В ТЪРСЕНЕТО НА СКОРОСТИ С ЦЕЛ ДА МИ ПОМОГНАТ! ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА.
                        БЛАГОДАРЯ!!!
                        Attached Files
                        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 23:37.

Comment

П.П. ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ВПУСНАХА В ТЪРСЕНЕТО НА СКОРОСТИ С ЦЕЛ ДА МИ ПОМОГНАТ! ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА.
                          B един ден на мен ми звъняха не знам колко на брой хора да ме питат дали съм продал скоростите от кувето... Явно за тебе са търсили всички

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            След едно прибиране от провинцията
                            голямо чистене е паднало

Comment

След боя, и високо на кокили

Вчера я подготвихме за зимния период! доста е странно да е висока отпред но пък комфортно
                              Attached Files
                              sigpic
                              Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                              FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Егати случката!

Comment

Working...
                                X